Karlovačka županija

Karlovačka županija i županica Martina Furdek Hajdin novčanim je nagradama nagradila učenike i mentore za ostvarene vrhunske rezultate u prošloj šk. god. Među njima je 5 učenika i 3 mentorice iz Gimnazije Ogulin.

Početak škole, županica Martina Furdek Hajdin svečano je obilježila prijemom i dodjelom nagrada za učenike i mentore osnovnih i srednjih škola za ostvarene vrhunske rezultate na državnim natjecanjima za školsku godinu 2021./2022.

U Koncertnoj dvorani Glazbene škole u Karlovcu upriličen je svečani prijem za učenike koji su u prošloj školskoj godini na državnim natjecanjima i smotrama osvojili jedno od prva tri mjesta te za njihove mentore i ravnatelje škole.

Nagrađeni učenici iz Ogulina

Nagrađeni iz Ogulina upravo su učenici Gimnazije i strukovne škole Bernardina Frankopana: Lucija Stipetić, Marko Vuković, Lara Cindrić, Lara Šegan i Lana Vučić i njihove mentorice prof. Ivanka Matešić, Ivana Brozović i Manuela Mihaljević Sabljak. U ime škole prisutan je bio i predsjednik Školskog odbora prof. Dario Škrtić.

Lucija Stipetić i Marko Vuković nagrađeni su za svoje sjajne rezultate na državnom Natjecanju iz matematike, a učenice Lara Cindrić, Lara Šegan i Lana Vučić za izvrstan rezultat na Državnoj smotri vježbeničkih tvrtki u kategoriji vizualni identitet.

Lucija Stipetić zahvalila se u ime svih učenika

Upravo je Ogulinka, učenica Lucija Stipetić dobila čast da se u ime svih nagrađenih učenika i mentora zahvali na kraju prijema.

-U ime svih nagrađenih učenika i mentora zahvaljujem Karlovačkoj županiji na nagradi. Drago nam je da se naši uspjesi vrednuju, a mi ćemo se potruditi i u budućnosti postizati sjajne rezultate i tako ponosno predstavljati svoje gradove, općine, kao i županiju, kazala je Lucija.

Karlovačka županija novčano nagrađeno 44 učenika i 26 mentora

Prijemu su nazočili uz županicu i zamjenicu županice Vesnu Hajsan Dolinar, pročelnicu Upravnog odjela za školstvo Mariju Šćulac i učenici, njihovi mentori te ravnatelji škola. Ukupno je nagrađenih 16 učenika i 6 mentora iz četiri osnovne škole, 28 učenika i 20 mentora iz osam srednjih škola, tj. ukupno 44 nagrađenih učenika i 26 mentora iz 12 škola. 

Učenici i mentori ostvarili su i novčane nagrade sukladno svojem zalaganju i ostvarenim odličnim uspjehom. Karlovačka županija je za tu namjenu osigurala 44 tisuće kune. 

Županica Martina Furdek Hajdin je tom prigodom naglasila kako Karlovačka županija kontinuirano brine o uvjetima i standardu škola kako bi učenicima i nastavnicima pružila najbolje.

-Vi ste nam najvažniji. Trudite se, učite i izborite svoje mjesto pod suncem, jer su znanje i informacija vaš najveći kapital, kazala je županica Furdek Hajdin.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime