IMG 38202de022f85e027171f1fee72a6000 V

Članovi BK Frankopan sa svojim prijateljima odvezli su biciklijadu organiziranu u sklopu proslave Dana grada Ogulina. Njih 73 odvezlo je dionicu dugu 30 kilometara.

Prijatelji i gosti Biciklističkog kluba Frankopan iz Zagreba, Rijeke, Vrbovskog, Črnomlja, Ljubljane, Karlovca, Gospića, Otočca, Plitvica, Jastrebarskog, Zadra, Sesveta i članovi i gosti iz Ogulina okupili su se na trgu ispred Frankopanske kule i krenuli na biciklijadu do Šmitovog i jezera Sabljaci.

Poslije okupljanja i pozdravne riječi gradonačelnika Dalibora Domitrovića podugačka kolona biciklista uputila se Ulicom Bernardina Frankopana  prema Lomostu i dalje za Oštarije. U Oštarijama su im se priključili članovi kluba Crna Kraljica iz Plitvica. Nakon kratkoga odmora u rasadniku biciklisti su krenuli prema Šmitovom jezeru, a opet nakon trideset minutnog odmora i biciklisti su se uputili na obalu jezera Sabljaci.

Na obalama jezera Sabljaci bicikliste je dočekala okrjepa – topla sarma s ogulinskim zeljem, masnicom i orahnjačom koju su poslužili članovi BK Frankopan i Crvenoga križa Ogulin.

Najstariji sudionik, biciklist iz Ljubljane rođen 1949. godine darovan je od strane kluba ogulinskim suvenirom što je izazvalo veliki pljesak nazočnih.

BK Frankopan je na najbolji mogući način prezentirao Ogulin i ogulinsku okolicu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime