LIONS CLUB

LIONS CLUB „FRANKOPAN“ i njihova predsjednica Maja Salopek pozivaju sve na potvrdnu svečanost LIONS CLUB-a FRANKOPAN koja će se održati 11.11.2022.g. u Zorin domu u Karlovcu.

“Pozivamo Vas na potvrdnu svečanost LIONS CLUB „FRANKOPAN“ u sklopu koje svečanosti će biti i humanitarni koncert i svečani domjenak. Iznos ulaznice je 250,00 kn po osobi i veći dio ukupnog iznosa ulaznice uplaćuje se u sklopu humanitarne akcije „PRIBLIŽI MI SVIJET“ za pomoć slijepim i slabovidnim osobama s područja Karlovačke županije.

Ponosni smo što smo dio najveće, najstarije i najuglednije svjetske humanitarne organizacije s tradicijom dugom preko 100 godina u svijetu u s tradicijom dugom preko 30 godina, od naše neovisnosti, u Hrvatskoj, a sada napokon i s djelovanjem na području čitave Karlovačke županije.

Potvrdu dolaska na charter night potvrdili su već brojni ugledni gosti iz čitave Hrvatske i iz Karlovačke županije, i bili bismo počašćeni da nam se i Vi pridružite i da svojim dolaskom i Vi sudjelujete u ovom povijesnom trenutku svečanog međunarodnog priznanja našeg kluba kao i u popratnoj humanitarnoj akciji za novčanu pomoć udrugama koje skrbe o našim slijepim i slabovidnim sugrađanima.

Svoje mjesto možete rezervirati uplatom ulaznice, a ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati svečanosti, možete uplatiti iznos jedne ili više ulaznica, prema Vašim mogućnostima, uz popratni mail na [email protected]  da niste u mogućnosti doći.

Veselimo se Vašem dolasku!“

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime