festivala održivosti

Multimedijalni festival održivosti (MFO) u sklopu projekta usmjerenog mladima 24. studenoga stiže u Pučko otvoreno učilište Ogulin.

Festivalski program uključuje javnu projekciju multimedijalnih radova na temu održivosti čiji su autori učenici srednjih škola i
mladi autori s područja Grada Ogulina i Karlovačke županije. U sklopu festivala će biti održan okrugli stol na kojem će uz mlade sudjelovati i predstavnici gradskih vlasti s kojima će biti otvorena javna rasprava. Mladi će zajedno s publikom, organizatorima i predstavnicima gradskih vlasti pokušati odgovoriti na lokalne izazove usmjerene ciljevima održivog razvoja.

Program započinje u 11:00 sati u dvorani POU Ogulin s okruglim stolom i projekcijom multimedijalnih radova na temu održivosti iz perspektive mladih. Jutarnji program održava se za učenike srednjih škola, dok će večernji program biti otvoren za javnost.
Javna projekcija multimedijalnih radova mladih autora na temu održivosti bit će održana s početkom u 18:00 sati u prostoru Kluba za mlade Ogulin (POU Ogulin).

MFO je festival promjena i festival rješenja koji podržava mlade u njihovom daljnjem kreativnom napretku, a mladi svojom kreativnošću daju zalog jedne bolje budućnosti. Radovi mladih koje ćemo prikazati na festivalu razvijali su se u sklopu projekta Održivost zajednice u
očima mladih koji ima za cilj osnažiti mlade kao nositelje promjena podržavajući ih u praksi održivog razvoja zajednice kroz edukaciju i praktičnu primjenu digitalnih umjetničkih alata za postizanje ciljeva održivog razvoja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime