Povodom završenih radova na stolariji i sanitarnim čvorovima te dogovora oko izgradnje sportske dvorane zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar odradila je radni sastanak s načelnikom općine Draganom Rudančićem i ravnateljicom Anđelinom Božičević.

Zajedno s načelnikom Općine Josipdol Draganom Rudančićem i ravnateljicom Anđelinom Božičević, zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar odradila je radni sastanak na temu izgradnje školske sportske dvorane uz Područnu školu Oštarije. 

Povodom završenih radova na izmjeni unutarnje stolarije i uređenju sanitarnih čvorova za učenike, zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar sa suradnicima je obišla OŠ Josipdol i PŠ Oštarije. Više o radovima i nadolazećim aktivnostima škole izvijestila je ravnateljica Anđelina Božičević. Vrijednost investicije je 24.852,35 eura što je financirano iz decentraliziranih sredstava. Za općinu Josipdol, a osobito za učenike ovih škola, ovom promjenom uvelike su poboljšani uvjeti i kvaliteta rada u ovim osnovnoškolskim institucijama.

-Ugodno, toplo i kvalitetno okruženje najbitnije su odrednice Karlovačke županije za škole, kojima je ona osnivač, kazali su iz Županije.

Karlovačka županija brine o 33 škole, od kojih je 18 osnovnih i 13 srednjih škola. Osnovnu školu Josipdol zajedno sa svojim područnim školama pohađa 319 učenika. 

Karlovačka županija je 2021. godine otvorila novu školsku sporsku dvoranu u Kamanju, 2022. godine otvorila je novu dvoranu u Jarčem polju, a u pripremi su izgradnja školskih dvorana u Generalskom Stolu, Dugoj Resi te u Ozlju. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime