Sunčana Glavak

Otvoren je natječaj za izbor najboljeg mladog poljoprivrednika/poljoprivrednicu u 2023. godini koji zajedno organiziraju zastupnica u Europskom parlamentu Sunčana Glavak, ujedno i ambasadorica EPP-a za izbor najboljeg mladog poljoprivrednika u Hrvatskoj, i Jutarnji list.

Na natječaj se mogu prijaviti mladi poljoprivrednici/ce do 40 godina koji su nositelji OPG-a te su korisnici barem jedne mjere Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014. – 2022., a prijaviti mogu svoje projekte/operativne koncepte koji su tijekom 2021. i 2022. godine ili završeni ili u provedbi.
Stručni žiri odabrat će najbolji, najinovativniji i najodrživiji projekt na temelju upotrebe novog znanja (know-how), novih metoda ili novih oblika tehnologije u pojedinom sektoru ili regiji, prijenos inovacije i održivost inovacije.

Prvoplasirani najbolji mladi poljoprivrednik/ca bit će nagrađen s 3500 eura, drugoplasirani s 2000 eura, dok će trećeplasirani primiti nagradu od 1000 eura. Za dobitnika/cu nagrade i dvadeset najboljih poljoprivrednika/ca eurozastupnica Sunčana Glavak osigurat će put u Bruxelles i posjet Europskom parlamentu.

Natječaj je otvoren do 25. svibnja 2023., a sve informacije o uvjetima prijave dostupne su na suncanaglavak.eu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime