rizika od poplava

Na radionici predstavit će se aktivnosti i dati informacije kako se zaštititi u slučaju poplave i smanjiti rizik od poplava. Radionicu organiziraju Hrvatske vode i partner projekta VEPAR.

Možemo li se bolje pripremiti na dolazak obilnih kiša i smanjiti rizik od poplava? Kako izbjeći ili smanjiti posljedice poplava, prije njihovog dolaska? Koje negrađevinske mjere možemo poduzeti u prevenciji poplava? Odgovore na ova i slična pitanja vezana uz unaprjeđenje preventivnih mjera i smanjenja rizika od poplava potražite na radionici.

Radionica u organizaciji Hrvatskih voda i partnera projekta VEPAR koja će se održati za područje malog sliva Kupa u Pučkom otvorenom učilištu Ogulin, Dvorana 1, ulaz Trg Petra Stipetića u srijedu, 17. svibnja 2023., u 19 sati.

Stručnjaci Hrvatskih voda i partnera projekta VEPAR predstavit će aktivnosti koje imaju za cilj unaprijediti upravljanje i smanjiti rizike od poplava te pružiti korisne informacije o zaštiti imovine i samozaštiti u slučaju poplavnog događaja.

Hrvatske vode pozivaju na zajedničku suradnju i doprinos prevenciji poplava i njihovih posljedica, primjenom negrađevinskih mjera kao nužnom alatu za ostvarenje prilagodbi na klimatske promjene i pripravnosti na sve učestalije pojave obilnih oborina.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime