Kresimir Misak

U petak u 18 sati očekuje vas jedinstveno iskustvo u Gradskoj knjižnici Ogulin. S ponosom najavljujemo gostovanje Krešimira Mišaka, istaknutog hrvatskog novinara, rock-glazbenika i autora znanstvene fantastike.

Krešimir Mišak, čije široko polje interesa obuhvaća granična područja ljudskog znanja, će svojim bogatim iskustvom podijeliti s posjetiteljima ovog događanja. Od 1988. godine Mišak radi u Obrazovnom i dječjem programu Hrvatskoga radija, a od 2002. godine na Hrvatskoj televiziji uređuje i vodi popularnu emisiju “Na rubu znanosti”. Njegova jedinstvena perspektiva na znanost i fantastiku osvojila je mnoge gledatelje i slušatelje.

Osim novinarskog rada, Mišak je i talentirani glazbenik. S grupom Hakuna Matata izdao je čak pet albuma, a njegova glazba ostavlja traga na hrvatskoj glazbenoj sceni. Svojim jedinstvenim pristupom stvaranju glazbe, Mišak je stekao brojne obožavatelje.

Kao pisac znanstvene fantastike, Mišak je nagrađivan autor. Dvaput je osvojio nagradu SFERA za svoje znanstvenofantastične priče. Autor je devet knjiga, a njegov stvaralački opus ostavlja snažan dojam na ljubitelje književnosti znanstvene fantastike.

Ovaj događaj predstavlja priliku za susret s jedinstvenom osobnosti koja objedinjuje različite umjetničke domene. Svi ljubitelji znanosti, glazbe i književnosti pozvani su da se pridruže u petak, 16. veljače, u 18 sati u Gradskoj knjižnici Ogulin te uživaju u razgovoru i iskustvima koje će Krešimir Mišak podijeliti sa svojom publikom.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime