Klub ljubitelja poezije 1

Klub Ljubitelja poezije poziva sve ljubitelje pjesničke riječi da u četvrtak, 15. veljače 2024. godine, postanu dijelom jedinstvenog kulturnog događaja. U ugodnom ambijentu gradske knjižnice i čitaonice, s početkom u 18 sati, održat će se sastanak Kluba ljubitelja poezije.

Ovo je savršena prilika za sve entuzijaste poezije, od veterana do novaka, da podijele svoju strast prema stihu i ritmu. Klub će voditi Zvjezdana Jurjević, poznata po svojoj strastvenoj predanosti pjesničkoj umjetnosti, koja će posjetitelje uvesti u svijet poezije kroz čitanje, diskusiju i razmjenu misli.

Posebnu notu večeri dodat će glazbena pratnja Lovre Vukelje, čiji će umjetnički izričaj na glazbenim instrumentima pružiti jedinstvenu harmoniju riječi i melodije, obogaćujući time iskustvo svakog stiha.

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže i doprinesu zajednici ljubitelja poezije u Ogulinu. Bilo da ste pjesnik, ljubitelj poezije, ili samo u potrazi za inspirativnim večerom, Klub ljubitelja poezije otvoren je za sve.

Za više informacija posjetite web stranice gradske knjižnice ili se obratite direktno knjižnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime