Zupanica i Nikola Tesla

U duhu ljubavi i romantičnih gesti koji prate Dan zaljubljenih, županica Karlovačke županije, Martina Furdek Hajdin, najavila je početak posebnog običaja darivanja mladenaca. Svaki par koji stupi u brak od sada će dobiti posebnu čestitku i bocu vina od strane županice.

Uz čestitku, mladenci će dobiti i bocu rosea Marija Elena, novo vino koje potpisuje poznati vinogradar Elvis Šoštarić. Ovaj posebni rose proizveden je od sorte Frankovka iz ženske berbe, pružajući savršenu notu elegancije i romantike za svečane trenutke.

Da bi se proslavilo ovo novo darivanje mladenaca organizirana je i degustacija vina Marija Elena u restoranu “Kvaka” (Žornovica bb) na sam Dan zaljubljenih. Degustacija će započeti u 11 sati, pružajući priliku svim prisutnima da uživaju u okusu i mirisu rosea.

Nakon degustacije, svi su pozvani da se pridruže svečanosti vjenčanja koje će se održati u Matičnom uredu Karlovac u 12:30. Županica će osobno čestitati novim mladencima i uručiti im njihov poseban poklon – bocu vina Marija Elena te započeti tradiciju darivanja mladenaca.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime