Plenkovic zupanica mandic Karlovacki Hr

U ponedjeljak, 4. ožujka, grad Karlovac i Karlovačka županija obilježit će značajnu obljetnicu – 34 godine od osnutka Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) na ovom području. Svečanost će se održati u Školskoj športskoj dvorani Mladost, s početkom u 19 sati, gdje će se okupiti članovi, simpatizeri, kao i istaknuti gosti.

Posebno će biti istaknuto prisustvo predsjednika HDZ-a i aktualnog predsjednika Vlade Republike Hrvatske, Andreja Plenkovića, koji će svojim prisustvom uveličati ovaj događaj. Njegovo sudjelovanje nije samo simbol političke podrške, već i prilika za razmjenu mišljenja i ideja o budućnosti stranke te njezinom utjecaju na daljnji razvoj Karlovačke županije i šire.

Očekuje se da će svečanost biti prilika za osvrt na postignuća HDZ-a od njegova osnutka, ali i za razgovor o budućim planovima i izazovima koji stoje pred strankom i zajednicom. Bit će to vrijeme za zajedništvo, ponos i obnovu posvećenosti temeljnim vrijednostima i ciljevima koji su kroz povijest vodili HDZ.

Pozivamo sve građane Karlovca i Karlovačke županije da se pridruže u obilježavanju ovog značajnog jubileja i da zajedno s nama proslave bogatu povijest i budućnost koja je pred nama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime