Usksni stand OTS Ogulin

Učenici Obrtničko tehničke škole Ogulin ovog su Uskrsa odlučili podijeliti plodove svog truda s lokalnom zajednicom. S velikim ponosom predstavljaju izložbeno-prodajni štand koji je danas zasjao na trgu Petra Stipetića, nudeći mnogo različitih ukrasa za nadolazeće blagdane.

Izradom ukrasa s uskrsnim motivima, CNC operateri škole pokazali su ne samo vještine stečene kroz obrazovanje, već i kreativnost i marljivost. Njihove ruke vješto su upravljale sofisticiranim strojevima kako bi kreirali ukrase koji će krasiti domove mnogih Ogulinaca tijekom ovog blagdana.

Mentor Patrik Poljak, koji prati i podržava njihov rad, zajedno s članovima Učeničke zadruge Klek, odgovoran je za postavljanje štanda. Njihov trud ne samo da je izložbenog karaktera, već nudi i priliku za podršku školskim projektima kroz prodaju ovih jedinstvenih proizvoda.

Posjetitelji štanda imali su priliku ne samo kupiti unikatne uskrsne ukrase, već i iz prve ruke doznati više o procesu njihovog nastajanja, te o programima i projektima koje škola provodi.

Ovo je odličan primjer kako obrazovne institucije mogu izravno doprinijeti lokalnoj zajednici, istodobno pružajući praktično iskustvo svojim učenicima. Kroz ovakve inicijative, učenici ne samo da razvijaju tehničke vještine potrebne za buduću karijeru, već i uče o važnosti zajedništva i poduzetništva.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime