Privremeno prometovanje makadamom dok traju radovi na izgradnji željezničkog propusta

Nakon dugih priprema i izvođenja radova, Županijska uprava za ceste Karlovac (ŽUC) objavila je planirano otvaranje za promet dijela lokalne ceste LC 34099, koji povezuje Vitnunj s Hreljinom Ogulinskim, zakazano za 20. svibnja 2024. godine.

Iako će promet biti omogućen prije završetka asfaltiranja, vožnja će se odvijati preko makadamskog puta. Asfaltiranje ceste predviđeno je nakon završetka svih radova koji uključuju uporabu teške mehanizacije, a koji su trenutno u tijeku.

Radove na cesti izvodi tvrtka Swietelsky d.o.o., koja je također zadužena za izgradnju novog željezničkog propusta na spomenutoj lokaciji. Investitor ovog važnog infrastrukturnog projekta su Hrvatske vode.

ŽUC Karlovac i izvođač radova mole sve žitelje Hreljina Ogulinskog i korisnike ceste za strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa dok traju radovi. Poštivanje regulacija ne samo da će osigurati sigurnost radnika na terenu, već će i pomoći u efikasnom završetku radova, čime će se doprinijeti boljoj prometnoj povezanosti i sigurnosti svih sudionika u prometu.

Za sve dodatne informacije i eventualne promjene u prometovanju, ŽUC Karlovac će pravovremeno obavještavati javnost.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime