Upravo Ogulin, odabrao je HDZ za završni skup VII. izborne jedinice s kojega su, uz veliki broj okupljenih članova, kandidati s liste, predvođeni Tomom Medvedom, poslali snažne poruke.

Uoči predstojećih izbora, Ogulin je bio domaćin završnog skupa VII. izborne jedinice, gdje je Anđelka Salopek, kandidatkinja i ravnateljica Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić, otvorila događaj koji je bio obilježen snažnom podrškom HDZ-u i njegovim kandidatima.

“Biti predsjednica HDZ-a Ogulina i kandidatkinja na listi za mene je velika čast, ali i odgovornost,” izjavila je Salopek, naglašavajući važnost očuvanja hrvatskih vrijednosti i tradicije, društveno-socijalnu osjetljivost te ulaganja u obrazovanje i zdravstvo. Salopek je dodala: “Spremni smo za sve izazove, uz čvrstu vjeru u našu viziju za Hrvatsku, uvjereni da imamo znanje i iskustvo potrebno za mijenjanje našeg društva nabolje.”

“Kao buduća saborska zastupnica vjerujem da je održivo gospodarstvo, demografija i ulaganje u mlade naša snaga. Veliku pozornost posvetit ću društveno-socijalnoj osjetljivosti na koju se nadovezuje briga za zdravu i održivu Hrvatsku te velika briga za mlade, obrazovanje, kulturu, turizam, zdravstvo i sport. Kćer sam i supruga hrvatskoga branitelja te neće izostati niti posebna briga o našim hrvatskim braniteljima kao i o osobama s invaliditetom, posebno djeci s teškoćama u razvoju.

Posvetit ću se i ubrzanom razvoju naše Hrvatske, ali korištenjem i povlačenjem sredstava iz Fondova Europske unije. Upravo u tom području smatram da sam kao ravnateljica OŠ Ivane Brlić – Mažuranić Ogulin stekla dovoljno iskustva i znanja sudjelujući što samostalno, što u suradnji s Karlovačkom županijom u realizaciji projekata financiranih iz Fondova Europske unije. Da je tome tako, pokazuje i Odluka APN kojom su za moju Područnu školu Drežnica osigurana bespovratna sredstva za izradu projektne dokumentacije energetsku obnovu cijele škole.” – rekla je u svom govoru Anđelka Salopek.

Događaju su prisustvovali i ostali kandidati s liste, koji su također istaknuli snagu i zajedništvo HDZ-a kao ključne faktore za budućnost Hrvatske. Ministar hrvatskih branitelja i potpredsjednik Vlade RH, Tomo Medved, ponovno je potvrdio svoje vodstvo i predanost HDZ-u, izražavajući uvjerenje da će VII. izborna jedinica nastaviti snažno podržavati stranku.

“Svih pet županija koje čine ovu izbornu jedinicu, učinile su je najsnažnijom,” rekao je Medved. “Proteklih osam godina pokazali smo da se znamo nositi sa svim izazovima i da smo za njih spremni,” zaključio je, apelirajući na građane da 17. travnja izraze svoje povjerenje HDZ-u.

“Ponosan sam što predvodim ovu pobjedničku listu. Nakon najneuspješnije Vlade Zorana Milanovića zatekli smo spaljenu zemlju. NE želimo da Hrvatska ode u krivom smjeru. Ukoliko želimo rast i prosperitet svoje povjerenje dajmo HDZ – Hrvatska demokratska zajednica. 17. travnja svjesni svojih postignuća tražimo povjerenje da vodimo Hrvatsku u sigurnu budućnost, da zajedno gradimo zemlju koju želimo predati našim generacijama.”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime