Jan bolic predstavljanje knjige

U kontekstu proslava koje ističu značaj knjiga i autorskih prava, Gradska knjižnica i čitaonica Ogulin s ponosom poziva na književno druženje s Janom Bolićem, renomiranim književnikom iz Rijeke. Druženje je zakazano za danas u 11:30 sati, prilikom kojeg će autor predstaviti svoje najnovije djelo “Dan po dan”.

Ovaj događaj je dio niza proslava Noći knjige, Dana hrvatske knjige, Svjetskog dana knjige i autorskih prava te nacionalne kampanje Hrvatskog knjižničarskog društva “I ja želim čitati”. Ove manifestacije su posvećene promicanju čitanja i svijesti o neprocjenjivoj vrijednosti knjiga u našim životima.

Jan Bolić je pisac čija djela odjekuju inspiracijom i motivacijom, a njegova najnovija knjiga “Dan po dan” već je pridobila čitatelje svojom emotivnom porukom izdržljivosti i optimizma. Knjiga je hommage svima koji se nikada ne predaju i u svakom novom danu vide mogućnost za osobni razvoj i napredak.

Posjetitelji će imati jedinstvenu priliku ne samo upoznati autora i dublje zaroniti u njegovo stvaralaštvo već i sudjelovati u dijalogu o važnosti očuvanja čitalačke kulture u eri digitalizacije.

Ne propustite priliku za ugodno druženje u društvu Jana Bolića i zajednički proslavimo silnu moć pisane riječi. Vidimo se u Gradskoj knjižnici Ogulin – mjestu gdje priče oživljavaju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime