DPD-a Uzašašće Isusovo Cerovnik još jednom je pokazala svoju predanost očuvanju okoliša kroz najnoviju akciju čišćenja otpada uz ceste i uređenja školskog okoliša. Akciju je organiziralo Društvo prijatelja prirode Uzašašće Isusovo Cerovnik, uz podršku Općine Josipdol i brojnih lokalnih udruga.

Volonteri različitih uzrasta okupili su se kako bi zajedno pridonijeli ljepšem i čišćem okruženju, čineći ovo treću godinu za redom kako akcija postiže vidljive rezultate. Osim čišćenja otpada, posebna pažnja posvećena je uređenju prostora oko škole Cerovnik, što je dalo dodatnu vrijednost cijeloj inicijativi.

Ovakvi događaji ne samo da doprinose estetskom izgledu, već i podižu svijest o važnosti ekologije i očuvanja prirode za buduće generacije. Akcija je još jednom pokazala kako zajedničkim snagama možemo ostvariti pozitivan utjecaj na okoliš i lokalnu zajednicu.

Općina Josipdol i sve uključene udruge izrazile su zadovoljstvo uspjehom akcije te su najavile daljnje projekte usmjerene na poboljšanje kvalitete života u Cerovniku i okolnim područjima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime