infogamer 1

Premijer Andrej Plenković otvorio je u utorak književnu manifestaciju 42. Interliber, na kojemu će od 12. do 17. studenoga svoju produkciju predstaviti više od 380 izlagača iz 13 zemalja.

Počeo je najveći sajam knjiga u Hrvatskoj, Interliber. Ovogodišnja novost je izdvojena tema pod nazivom “Znanje i učenje“. Cilj ove teme je pružiti ponudu za sve faze životnog obrazovanja te odgovoriti na sva pitanja vezana uz preporuke i početke obrazovanja. Ulaz na Interliber je besplatan.

Već prvi dan brojni su posjetitelji pohrlili na Zagrebački velesajam, na štandove s knjigama koje se mogu kupiti po promotivnim cijenama.

Otvoren je i sajam koji se paralelno održava s Interliberom, a to je sajam video-igara, 8. Infogamer Reboot. Posjetitelji jednog od najvećih gejming sajmova na svijetu moći će isprobati sve najnovije igre na više od 900 igraćih jedinica i desecima VR uređaja te vidjeti predstavljanje najnovijih gejming hardvera i gadgeta kompanija.

I ove ćete godine moći kupiti hit-naslove za nekoliko kuna, starija izdanja na većem popustu, dok ćete novitete i kapitalna izdanja pronaći na popustu do 30%. Posjetite li Interliber posljednja dva dana sajma, popusti mogu biti i veći.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime