Udruga Oda prijateljstvu, u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem i Turističkom zajednicom Grada Ogulina, organizira po treći put dječji festival Jagor.

Festival Jagor održat će se u nedjelju, 1. prosinca, s početkom u 19.30 u Školskoj sportskoj dvorani pokraj Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić. Ideja festivala je promicanje dječjih glazbenih talenata.

Na ovogodišnjem Jagoru nastupit će 16 učenica i učenika osnovnih škola s ogulinskog područja (Prva osnovna škola, Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić, Osnovna škola Josipdol i Osnovna škola Plaški) koji će se boriti za nagrade žirija i publike. Kako doznajemo od organizatora, ove će se godine natjecanje odvijati u dvije kategorije – kategorija nižih i kategorija viših razreda osnovnih škola.

Natjecatelje je pripremao Jagor bend koji će ih pratiti i na samom nastupu uživo. Pokrovitelj festivala je Grad Ogulin, a medijski pokrovitelj Radio Ogulin.


U kategoriji nižih razreda osnovnih škola nastupit će Nika Sabljak, Dorijan Jagnjić, Tea Jelić, Chiara Cindrić, Lucija Bosnić i Luca Moreno Pribanić, a u kategoriji viših razreda Ana Marija Došen, Luka Miloš, Tin Puškarić, Magdalena Mrakovčić, Ema Jelić, Ena Stipetić, Ivana Gašparović, Mia Štajduhar, Lea Blašković i Andreja Gubo.

Festival, kao i sve akcije Udruge Oda prijateljstvu, ima humanitarni karakter te će sav prihod od prodanih ulaznica (cijena ulaznice je 25 kuna) usmjeriti za pomoć i liječenje 17-ogodišnje djevojke Martine.
I ove godine povodom festivala osmišljene su i posebne majice s porukom Ja volim Ogulin te su sjajna promocija i festivala, ali i samog grada te će se prihod od prodaje majica (cijena majice je 50 kuna) uložiti u buduće akcije ove humanitarne udruge koja bi prikupljenom donacijom od festivala mogla doći do iznosa od 1.000.000 doniranih kuna u svom dosadašnjem radu!

Iz Udruge Oda prijateljstvu poručuju kako će se u srijedu od 9.00 do 11.00 prodavati majice i ulaznice na štandu na Trgu Petra Stipetića, ali i cijeli tjedan moguće je nabaviti ulaznice u Pučkom otvorenom učilištu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime