Bajkoviti Advent u Ogulinu i u Obrtničkoj i tehničkoj školi

160

U sklopu manifestacije Bajkoviti Advent u Ogulinu, u Obrtničkoj i tehničkoj školi Ogulin održano je nekoliko različitih radionica. Prva radionica održana je 6. prosinca 2019., i to s polaznicima Dječjeg vrtića „Bistrac“ Ogulin. Radionicu su vodile knjižničarka Iva Brajdić, nastavnice Maja Mamula Salijević i Vesna Žilić Vrbanic, a pomagale su i njihove vrijedne učenice Maja Matasić, Ljiljana Beljan i Melanie Bićanić. Sudjelovalo je 25 djece s njihovim tetama. Bilo je veselo, zabavno i bajkovito! Druga radionica pod nazivom “Upotrijebi micro:bit, božična čestitka je hit” održana je 11. prosinca. Na radionici su sudjelovali učenici trećeg razreda Prve osnovne škole Ogulin sa svojom učiteljicom Suzanom Puškarić Žlimen , a osmisli su je i vodili Leo Kirasić, Gabrijel Mijatović, Teo Salopek, Karlo Turković i Sebastian Ležaja sa svojom nastavnicom Mašom Vučić. Na kraju radionice, njihovi maleni gosti naučili su odsvirati prigodnu melodiju , ispisati čestitku i izraditi božićni ukras.

Dana 13.prosinca nastavljeno je s radionicama za osnovnoškolce pa su tako danas održane tri radionice za osnovnoškolce iz Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin. Učenici su imali zadatak svladati stazu pomoću upravljanja robotićima. Utrka je, kao što možete zamisliti, bila napeta i zanimljiva! Najuspješniji vozači dobili su slatke nagrade.
Radionicu su vodili nastavnici Bojan Grba i Zvonko Galić uz pomoć učenika Ante Juričića, Nike Frana Jurkovića, Dominika Capana i Luke Mihalića. Prije toga u knjižnici su održane radionice izrade snjegovića, a sudjelovale su učenice Ljiljana Beljan, Maja Matasić i Melanie Bićanić. Svaka je grupa osnovnoškolaca u svoju Školu ponijela po jednoga snjegovića za sjećanje na ovo ugodno druženje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime