Lika Destination Lika Quality 1577

Božić samo što nije stigao, a s njim i pokloni ispod bora. Zašto ovog Božića ne biste svojim najmilijima poklonili nešto proizvedeno u Lici, tradicionalno, zdravo i fino poput Lika Quality proizvoda?

Lika Destination Lika Quality 2579

Lika Quality proizvodi nalaze se u regionalnom sustavu kvalitete hrane, pića i suvenira. Proizvedeni su na području destinacije Lika, proizvodnja ima uporište u tradiciji, a proizvodi se nalaze u kategoriji premium kvalitete.

Poklonite im ovog Božića tradicionalan okus s polja vaših susjeda, prijatelja ili poznanika, koji će ih mirisom i okusom vratiti u djetinjstvo i posjetiti na obiteljska druženja za stolom uz jela i pića koje su pripremale njihove majke ili bake, a malim proizvođačima kupnjom njihovih proizvoda pomognite da i njihov Božić bude ljepši.

Prijateljima iz drugih krajeva poklonite suvenire ili nosive predmete koji će ih izgledom ili običajima uvijek podsjećati nas vas. Poklonite također i kozmetiku od aromatičnih bilja uzgojenih u destinaciji Lika kako bi  svi oni koji ne žive u destinaciji Lika  mogli svakodnevno osjetiti miris svog rodnog kraja ili destinacije koju rado posjećuju.

Kupujući Lika Quality proizvode svjesno pomažete razvoju svog kraja i činite Liku održivom destinacijom.

Sve o lokalnim proizvodima koji nose Lika Quality oznaku te mjestima gdje ih kupiti možete pronaći na web stranici www.lika-destination.hr

Sigurni smo da među 169 proizvoda koji su podijeljeni u 11 kategorija možete pronaći idealan poklon za sve vaše najmilije.

Božić je vrijeme druženja s obitelji, darivanja, slavlja i veselja. Upravo zato ovog Božića poklonite dio destinacije u kojoj se nalazi i dio svih vas, a zajedničke trenutke provedite uživajući zajedno u poklonjenim proizvodima koji svojom oznakom jamče kvalitetu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime