Lovris

Naša sugrađanka Ines Galetić Žagar, mag.psych. otvorila je “Lovris” centar za psihodijagnostiku i savjetovanje.

Usluge koje nudi su usluge procjena teškoća te savjetodavnog rada po principima kognitivno bihevioralne psihoterapije. Usluge su namijenjene predškolskoj i školskoj djeci te odraslim osobama.

Magistra psihologije Ines Galetić Žagar,napominje kako ne radi u sustavu, već se radi isključivo o privatnim uslugama, pri čemu osobe nisu zabilježene u niti jednom sustavu,

– Htjela sam da sugrađani našeg grada ne moraju za takve usluge ići u Karlovac ili Zagreb, već ih mogu obaviti u našem gradu, a i cijene su prihvatljive našim građanima.

Osim toga, ističe da nudi procjene za utvrđivanje primjerenog oblika školovanja, za koji roditelji čekaju po nekoliko mjeseci u obližnjoj Poliklinici Suvag, Karlovac, pri čemu bi isto mogli brže obaviti u Lovris-u, a samim time i omogućili i ažurniju i adekvatniju povratnu informaciju školama koje na temelju nalaza donese konačnu ocjenu o prilagođennom ili individualiziranom programu školovanja, pri čemu cijeli proces završava puno prije nego dosad, odnosno nakon nekoliko mjeseci.

U suradnji s privatnom fizikalnom praksom Matea Holjevac, nudi usluge procjene psihomotornog razvoja djece, već od 1. mjeseca djetetovog života pa sve do djetetove 8. godine života.

Također nam navodi da ukoliko primjetite kod Vašeg djeteta neke od ovih znakova, javite se i zakažite termin za procjenu kako biste dobili sve potrebne informacije:

  • čini Vam se da Vaše dijete ima problema s držanjem tijela i kretanjem
  • čini Vam se da je Vaše dijete nespretnije u baratanju predmetima
  • teže uspijeva konstruirati model ili nacrtati crtež
  • ima poteškoća s držanjem olovke, korištenjem prstiju i šaka u manipuliranju predmetima
  • ima teškoća s razumijevanjem i proizvodnjom riječi

Nudi i usluge usluge savjetodavnog rada, pri čemu se nude individualna savjetovanja, rad s partnerima, grupna savjetovanja, a posebno naglašava rad s djecom koja:

  • imaju teškoća u učenju i pisanju
  • određenih problema pažnje
  • trebaju duže vremena da nauči novo gradivo
  • imaju i određenih emocionalnih problema
  • darovita su
  • imaju probleme u produkciji i razumijevanju govora

Nude se i usluge savjetodavnog rada, pri čemu se nude individualna savjetovanja, rad s partnerima te grupna savjetovanja.

– Ime je dobiveno po imenu moje najveće ljubavi i izvora snage, a to je moj sin Lovro. S druge strane, psihologija i psihoterapija je moja velika profesionalna ljubav, te smatram da kad se te dvije ljubavi ujedine, uspjeh ne može izostati, odgovara nam Ines na pitanje kako se odlučila za naziv Lovris.

Poziva sve da joj se za informacije, dogovor oko termina i cijene usluge, obratite na 099/789-7855.

Lovris usluge

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime