Predstavnici HDZ-a Karlovačke županije osvrnuli su se danas na izborne rezultate i pozvali birače Miroslava Škore da u drugom krugu predsjedničkih izbora 05. siječnja daju svoj glas Kolindi Grabar-Kitarović.

Naša je pobjeda u 75 posto jedinica u Karlovačkoj županiji i pobijedili smo za pet posto što je obećavajući rezultat s obzirom na bliskost Kolinde Grabar-Kitarović i Miroslava Škore u mnogim stavovima. To je ujedno i otvoreni poziv 05. siječnja za sve one koji su podržali listu Miroslava Škore da se pridruže onoj viziji Kolinde Grabar-Kitarović koja je poprilično bliska i Miroslavu Škori, istaknuo je Jelić. Ovako velika izlaznost, četvrta u Hrvatskoj u našoj županiji je nešto što nas krasi i izraz je želje našeg naroda u srcu Hrvatske da sudjeluje u onom što je demokracija, a ona jesu izbori. Naše očekivanje je kontinuitet Kolinde Grabar-Kitarović i s puno optimizma ovo je otvoreni poziv svima da se pridružimo i ponizno nastavimo služiti jedinoj nam domovini Hrvatskoj, naglasio je između ostalog predsjednik županijskog HDZ-a Damir Jelić.

Predsjednik ogulinskog HDZ-a, Tomislav Lipošćak naglasio je kako je u Ogulinu i okolnim općinskim organizacijama kao što su Josipdol, Saborsko i Tounj Kolinda Grabar-Kitarović također uvjerljivo pobijedila uz respektabilan rezultat i u Plaškom.

Pred nama je drugi krug izbora i nadam se da ćemo i za dva tjedna imati razloga za zadovoljstvo, da ćemo skupiti glave zajedno s našim prijateljima kojima možda u prvom krugu nije prvi izbor bila HDZ-ova kandidatkinja, a koji će se prepoznati kroz njezin program i smjernice programa. Nećemo dozvoliti povratak najneuspješnijeg premijera u hrvatskoj povijesti, čovjeka koji nas želi podijeliti na “nas i vas”, odnosno kako on to kaže “mi ili oni.” Ponovno na birališta izlazimo 05. siječnja i biramo Hrvatsku rasta, Hrvatsku razvoja – biramo Kolindu Grabar-Kitarović, poručio je Lipošćak.

Medijima se obratila i predsjednica karlovačkog HDZ-a Marija Jelkovac, predsjednica Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Nada Murganić te predsjednici HDZ-a Slunja, Ozlja i Duge Rese – Jure Katić, Stjepan Basar i Jadranka Golubić.

Predstavnici HDZ-a Karlovačke županije i grada Karlovca zahvalili su svim stožerima, promatračima, svima koji su sudjelovali u izborima kao i svim biračima koji su izašli na jučerašnje izbore i glasali za Kolindu Grabar-Kitarović. Ujedno su pozvali birače da u što većem broju izađu 05. siječnja na drugi krug izbora i podrže njihovu kandidatkinju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime