Ogulin.eu Dodjela potpora za poljoprivrednike na području Ogulina

Grad Ogulin objavio je javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi na području Grada Ogulina za 2020. godinu.

Potpore se dodjeljuju kao bespovratna sredstva sukladno u ukupnom iznosu 360.000,00 kn.

Korisnici potpora mogu biti poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, sa sjedištem i poljoprivrednom proizvodnjom (poljoprivredno zemljište, objekti, trajni nasadi i sl.) na području Grada Ogulina, a koja zadovoljavaju kriterije propisane za pojedine mjere.

Grad Ogulin će u 2020-toj dodjeljivati sljedeće potpore: za ulaganja u materijalnu imovinu ili nematerijalnu imovinu na poljoprivrednim gospodarstvima povezana s primarnom poljoprivrednom proizvodnjom, za okrupnjavanje zemljišta, početne potpore za mlade poljoprivrednike i razvoj malih poljoprivrednih gospodarstava, za ulaganja u vezi s preradom poljoprivrednih proizvoda i stavljanjem na tržište poljoprivrednih proizvoda, za pokretanje poslovanja za nepoljoprivredne djelatnosti u ruralnim područjima, za marketinške aktivnosti, za prijavu dokumentacije za nacionalne i međunarodne fondove.

Zahtjevi za sve oblike potpora podnose se na propisanom obrascu Upravnom odjelu za gospodarstvo, komunalni sustav i prostorno uređenje tijekom cijele godine, najkasnije do 15. prosinca 2020. godine.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime