Ogulin.eu Besplatna procjena emocionalnoga zdravlja u Lovris-u

Uoči 13. Tjedna psihologije Ines Galetić Žagar, mag. psych., vlasnica novootvorenog centra za psihodijagnostiku i savjetovanje “Lovris” vas poziva na besplatnu procjenu emocionalnoga stanja, koja će obuhvatiti procjenu raspoloženja, samopoštovanja, suočavanja sa stresom uz detaljne povratne informacije.

Galetić Žagar odazvala se pozivu Hrvatskog psihološkog društva i Hrvatske psihološke komore u želji i s ciljem da povodom Tjedna psihologije doprinese poboljšanju kvalitete življenja pojedinca u zajednici u kojoj živi, u našemu gradu Ogulinu te promovira struku i svijest o mentalnom zdravlju.

Procjena emocionalnog stanja je besplatna i vršit će se 28.01., u 14 h za djecu od 7 do 15 godina, u 15 h za mlade od 16 do 18 godina, te u 16 h za odrasle osobe. Za prijave i dodatne informacije javite se na kontakt telefon: 098 789-7855.

13. Tjedan psihologije u Hrvatskoj održava se od 2008. godine različitim događanjima i aktivnostima psihologa diljem Hrvatske u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime