foto: Livio Andrijić

Ogulinka Petra Sušanj, profesionalna vizažistica i blogerica, nedavno je postala i dizajnerica ručno rađenih The Brush Stash kistova za šminkanje.

Nakon što je u Londonu završila jednu od najprestižnijih makeup akademija za freelance vizažiste, nakon nekog vremena odlučila se ostvariti svoj dugogodišnji san i kreirati vlastitu liniju vrhunskih kistova za šminkanje.  Otvorila je vlastitu tvrtku i započela sa stvaranjem brenda The Brush Stash.

Petrine kistove izrađuju najbolji majstori iz prijestolnice najkvalitetnijih kistova na svijetu – japanskog gradića Kumana. Petra je osobno dogovarala proizvodnju, a svi kistovi napravljeni su ručno, tradicionalnom metodom koju japanski majstori razvijaju više od 160 godina.

U intervjuu za Gloriju Petra je istaknula kako je dvije i pol godine radila na dizajnu, oblicima, vrsti kistova koje želi, dužini dlačica, mekoći i svemu što je važno za kolekciju najkvalitetnijeg alata za šminkanje. Svaki od njih je jedinstven, ne postoji sličan kist na tržištu. Puno je puta mijenjala dizajn dok nije dobila ono što je zamislila. Drške su inspirirane Jadranskim morem, a plava joj je omiljena boja tako da nije dugo razmišljala o izgledu kistova.

Petra na svojem blogu ima i The Brush Stash web shop na kojemu možete pregledati njezine proizvode i kupiti ih.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime