“Knjiški moljac” nastavlja s druženjima i u 2020.

109

Čitateljski klub Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin “Knjiški moljac” nastavlja sa sastancima i druženjima i u 2020. godini.

Članovi Čitateljskog kluba “Knjiški moljac” sastali su se krajem siječnja raspravljajući o knjizi blagdanske tematike pod naslovom “Klub božićnih kolačića”. Uz razgovor o pročitanom romanu svatko si je izradio straničnik koji će poslužiti za čitanje knjiga. Pozornost smo posvetili i kratkim pričama iz zbirke priča “Pričaj mi priču” hrvatskih psihologinja Majde Rijavec i Dubravke Miljković.

Za sljedeći sastanak odabrali su roman “Mala pariška knjižara” njemačke književnice Nine George. Riječ je o knjižaru koji knjigama liječi mnoge bolesti. Knjige prodaje kao lijek.

Roman je to o čudotvornoj moći knjiga koju mogu spoznati samo najoduševljeniji čitatelji, ovisnici o knjigama koji nijednu večer ne odu na spavanje bez pročitanog retka. Pročitajte ju i vi te nam se pridružite krajem veljače.

Ako volite čitati i razgovarati o pročitanim knjigama pridružite Čitateljskom klubu “Knjiški moljac”. Prijaviti se možete osobno na informativno-posudbenom pultu u knjižnici.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime