Bliži se Valentinovo i većinu počinje mučiti što pokloniti svojoj boljoj polovici, a da nije parfem ili plišani medvjedić. Ruža ili čokolada je nešto s čime nećete pogriješiti, no sve više se traže pokloni koji su drugačiji. Većina koja obilježava Valentinovo želi zajednički provesti lijepe trenutke i stvoriti uspomene pa je sve veća potražnja za romantičnim putovanjima, vikendima, večerama.

Istražili smo gdje možete pobjeći s vama dragom osobom u našoj blizini. Ljepota netaknute prirode, romantičan zvuku slapova i neobuzdana priroda Nacionalnog parka Plitvička jezera sigurno će pobuditi romantiku. Poželite li dulji ili kraći odmor, možda samo romantičnu večeru, na Plitvičkim jezerima možete pronaći ponudu za sebe.

U svojoj ponudi imaju Valentinovo u restoranu Lička kuća – romantičnu večeru uz živu glazbu, piće dobrodošlice i delicije u četiri slijeda.

Poželiti li pak svoju bolju polovicu iznenaditi romantičnim vikendom, nude vam pakete s jednim ili dva noćenja u Hotelu Jezero – oazi mira u netaknutoj prirodi i pravi dragulj zelenog odmora. Ovaj će vas hotel približiti prirodi i uljuljkati u stanje istinskog odmora. Doživljaju dubinskog odmora koji regenerira dušu i tijelo pridonijet će i moderni luksuzi –  hidromasažni bazen (whirlpool), finska sauna, turska parna kupelj te kozmetički salon.

Dane možete ispuniti šetnjama uz jezera te otkrivanju okolnih pješačkih staza, a ako se, uz uživanje na čistom zraku i odmoru, zaželite i sportskih aktivnosti, na raspolaganju vam stoje fitness dvorana i kuglana.

U oba vikend paketa u ponudi je romantična večera, ulaznica za Nacionalni park Plitvička jezera i neograničeno korištenje SPA i Wellness usluge: whirlpool, finska sauna i turska parna kupelj, fitness dvorana.

Više informacija možete pronaći na njihovim mrežnim stranicama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime