Klaster Lika Destination poziva na uključivanje u IQM Destination Lika

31

Klaster Lika Destination poziva sve zainteresirane turističke subjekte koji svojim radom doprinose razvoju i kvaliteti turizma u destinaciji Lika da se prijave za sudjelovanje u projekt integralnog upravljanja kvalitetom –  IQM Destination Lika. Destinacija Lika obuhvaća priobalni i kopneni dio Ličko-senjske županije, Općinu Gračac u Zadarskoj županiji i Općine Rakovicu, Saborsko i Plaški u Karlovačkoj županiji.

 Sudjelovanje u projektu je besplatno za sve dionike, a uključuje aktivnosti koje pridonose povezivanju subjekata, poticanju na izvrsnost i poboljšanju turističke ponude destinacije Lika.

Projekt se provodi od 2019. godine u suradnji s Nacionalnim parkom Plitvička jezera i tvrtkom Feel IQM. Da je već prva godina provedbe projekta bila iznimno uspješna dokazuje činjenica da se je u projekt uključilo 96 partnera iz 7 različitih kategorija (atrakcije, hoteli, ugostitelji, kampovi, lokalni proizvodi, privatni smještaj i turističke agencije).

Klaster Lika Destination među prvima je u Hrvatskoj koji provodi projekt s ciljem poticanja međusobnog umrežavanja, sinergije i podizanja razine kvalitete svakog od uključenih subjekata te ukupnog turističkog proizvoda destinacije.

Svi zainteresirani svoje prijave mogu poslati do ponedjeljka, 02. ožujka 2020. na e-mail lika.destination@gmail.com, a više o projektu i detaljima Poziva saznajte ovdje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime