KUD-Sv.-Juraj-Zagorje-7

KUD „Sv. Juraj“ Zagorje sinoć je održao redovnu izbornu skupštinu u prostorijama DVD-a Zagorje.

Nakon što je izabrano radno tijelo skupštine kojom je predsjedao Zdravko Salopek, predsjednik Zdravko Bertović podnio je izvješće za 2019. godinu.

Sve sekcije KUD-a imale su veliki broj nastupa tijekom 2019., ali je i napomenuto kako zbog financijske situacije nisu bili u mogućnosti ispuniti sve planirane aktivnosti koje su željeli i na koje su bili pozvani.

Istaknut je nastup dječjih skupina na Danima meda u Ogulinu i osvojeno 3. mjesto na smotri u Kutini.

Predsjednik je posebno podsjetio na nastup mladih tamburaša 30. svibnja na koncertu Miroslava Škore u Zagrebu.

Seniorske skupine kao i do sada nastupale su na mnogim smotrama, a posebno je istaknuto kako su oni jedni od rijetkih KUD-ova koji su svake godine nastupili na smotri u Ogulinu „Igra kolo“.

Nakon predsjednika izvješće su dale blagajnica i predsjednica Nadzornog odbora.

Nakon prihvaćanja svih izvješća prešlo se na izbor novih, bolje reći starih predsjednika i tajnika za koje su izabrani Zdravko Bertović i Ivana Vuković, a uz njih još je izabrano i 15 članova Upravnog, te 3 člana Nadzornog odbora.

Na kraju skupštine prigodno su se svima obratili i gosti, predsjednik županijske skupštine Ivan Vučić, zamjenica gradonačelnika Ivana Šumonja, i župnik fra Petar Grubišić koji su izrazili zadovoljstvo pozivom na skupštinu i prigodno čestitali novoizabranim članovima i poželjeli im još mnogo uspješnih godina.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime