Jučer, na mesopusni utorak od 8 sati ujutro započeo je neobičan radni dan u ogulinskim školama i vrtiću. Kroz vrata su ušli čarobnjaci, vještice, klauni, policajci i zasjeli u školske klupe, a strašila, bubamare, kauboji plesali su cijeli dan.

Nebojša Magdić popratio je fašnik u Dječjem vrtiću Bistrac i podijelio fotografije. Tete su pripremile maske za svako dijete u vrtiću. Sve je bilo spremno osim vremena. Baš je jučer dosadna kiša poremetila planove kada su se htjeli pokazati gradu u uobičajenoj šetnji ulicama. No kiša im nije pokvarila ugođaj ni raspoloženje. Zabavljali su se i plesali u svojoj vrtićkoj dvorani, napisao je Nešo.

U Osnovnoj školi Ivane Brlić-Mažuranić svi učenici i djelatnici pokazali su svoju kreativnost u osmišljavanju maski i zajedno obilježili zadnji dan fašničkog veselja osladivši se i krafnama za doručak.
Svi učenici koji su došli maskirani u školu, bili su oslobođeni usmenog odgovaranja taj dan.

U Prvoj osnovnoj školi i njihovoj PŠ Zagorje također su obilježili fašnički utorak i dane uoči njega. Učiteljice zadrugarke pekle su i prodavale fritule, a prikupljeni novac utrošit će za potrebe škole i izradu Brain Gym staze. U PŠ Kučinići učenici su radni dan proveli u maskama, veselo i šareno.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime