Priopćenje Stožera CZ Karlovačke županije 14. 3.

23

U Karlovačkoj županiji do sada nije zabilježen niti jedan slučaj oboljelih od koronavirusa.

Nalazi 2 uzorka jučer poslanih na testiranje su negativni.

U samoizolaciji trenutno se nalazi oko 200 ljudi. Riječ je o zdravim ljudima koje su granični sanitarni inspektori stavili pod zdravstveni nadzor ili su se sami javili da dolaze iz zaraženih područja.

Slijedom trenutne situacije i poduzimanja svih neophodnih aktivnosti vezanih uz preventivne mjere, Stožer CZ Karlovačke županije osigurao je karantenu (potrebna mobilizacija) za zdrave ljude u okviru samoizolacije, odnosno zdravstvenog nadzora.

I dalje je na snazi Odluka Stožera CZ Karlovačke županije o odgodi svih javnih okupljanja u Karlovačkoj županiji i preporuka je  izbjegavati duži boravak većih skupina ljudi u zatvorenim prostorima.

Stožer CZ Karlovačke županije  se priprema i za sve eventualne drugačije situacije nego što je sadašnja, kako bi bili korak ispred onoga što je moguće, ali i ne mora se dogoditi.

Za potrebe komunikacije na terenu svi Stožeri CZ u gradovima u Karlovačkoj županiji osigurat će 24-satno dežurstvo za sve upite i nejasnoće.

Brojevi Stožera CZ gradova Karlovačke županije su sljedeći:

KARLOVAC – 098/246-501

DUGA RESA – 091/4793-182

OZALJ – 098/230-266

OGULIN – 098/828-781

SLUNJ – 098/365-560

Stožer CZ Karlovačke županije i dalje je u stalnom kontaktu te će o svim informacijama izvještavati javnost putem redovitih konferencija za medije svakog dana s početkom u 10.00 sati u Vatrogasnom centru Karlovac.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime