Prema najnovijem priopćenju Stožera CZ Karlovačke županije za još je jednu osobu iz Ogulina potvrđeno da je zaražena korona virusom.

Riječ je o ženskoj osobi koja je već bila u samoizolaciji, a koja je bliski kontakt drugo oboljele, također ženske osobe iz Ogulina. Epidemiolozi utvrđuju kontakte te novooboljele osobe. 

Do sada je, ukupno za tri oboljele osobe iz Ogulina potvrđeno da su zaražene koronavirusom. Riječ je o muškoj osobi za koju je potvrđena zaraza 16. 3. i o dvije ženske osobe od 26. 3. i od jučer.

U Karlovačkoj županiji su jučer potvrđene, osim ženske osobe iz Ogulina, još dvije zaražene osobe: 1 iz Karlovca i 1 iz Duga Rese.

Bitno je napomenuti da su od sve 3 novooboljele osobe u županiji, 2 bliski kontakti već oboljelih, a jedna osoba je bila izvan RH. Sve 3 novooboljele osobe već su od prije bile u samoizolaciji. S današnjim danom u Karlovačkoj županiji 22 osoba je oboljela od novog koronavirusa, od kojih je na žalost jedna osoba preminula, stoga imamo 21 oboljelih ( 17 osoba iz Karlovca, 3 iz Ogulina i 1 iz Duga Rese). U OB Karlovac hospitalizirano je 11 osoba.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime