Zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar predala je u srijedu, 29. travnja, donaciju zaštitne opreme za potrebe zaposlenica programa „ZaŽeli“ u Plaškom.

U nazočnosti načelnika i zamjenika načelnika Općine Plaški Pere Damjanovića i Ivana Šege zamjenica župana uručila je korisnicima preko 200 komada zaštitnih maski za lice koje je sašila i donirala umirovljenica iz Karlovca gđa. Slavica Uđbinac. Od materijala kojeg su osobno financirale i nabavile maske su još šivale Danica Čohan i Milka Zlatunić, u plemenitoj namjeri da pomognu u zaštiti od koronavirusa na području Karlovačke županije. Ovoj je opremi još pridodan i dio zaštitne opreme iz donacije Karlovačke županije.

U dogovoru s donatorima, u Županiji je odlučeno da se donacija usmjeri ka zaposlenicama programa „ZaŽeli“ u Plaškom, koje su dnevno u kontaktu s korisnicima starije životne dobi. Radi se o 25 zaposlenica koje brinu o 125 korisnika ovog programa. U ime korisnika na donaciji je zahvalila Slađana Bunjevac, voditeljica programa “ZaŽeli” na području Plaškog.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime