Zamjenica župana Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin, sa suradnicima, obišla je danas turističke sadržaje tvrtke AQUA2 – Treehouse Resnice u Barilovačkom Cerovcu, uz rijeku Mrežnicu.

Vlasnik tvrtke Tihomir Ožvald upoznao je goste sa ponudom, sadržajima i kapacitetima ove turističke destinacije, najpoznatije po tome što nudi smještaj u kući na drvetu uz sadržaje tzv. robinzonskog turizma. U nekoliko prethodnih godina ovi su sadržaji bili pravi hit, posebno među turistima iz Zapadne Europe, čak i dalekog Japana, a popunjenost je bila izvrsna tijekom šest sezonskih mjeseci (otvoreni od svibnja do kraja listopada). Sezonu su dobro popunjavali i domaći gosti, posebno s područja Zagreba i Dalmacije.

Kvalitetu turističkog plana za ponudu i sadržaje prepoznala je i Karlovačka županija koja je na temelju Javnog poziva za sredstva namijenjena poboljšanju turističke ponude projektu Centar Robinzonskog turizma Resnice ukupno pomogla sa 110 tisuća kuna.

Obzirom na nastale okolnosti zbog koronakrize gostiju ove godine još nije bilo ali postoji interes i rezervacije te se uskoro očekuje otvrenje objekta za prve turiste. Ljepote rijeke Mrežnice i sadržaji koji se ovdje nude dobar su ulog u vrijeme koje dolazi i početak turističke sezone, a rezultati Karlovačke županije u proteklim godinama iz ovog sektora garancija su povratka gostiju i oporavka turizma u našoj županiji.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime