Ogulin.eu HARRY I WILLIAM ZAKOPALI RATNU SJEKIRU: Zbog obiteljske krize ponovno stupili u kontakt

Iako su braća zahladila odnose posljednjih godina, izgleda da ih je zbližila zajednička kriza

Strani mediji pišu da su se prinčevi Harry i William pomirili nakon što se mjesecima šuškalo o njihovim zahlađenim odnosima.

Na ponovno stupanje u kontakt potaknulo ih je zdravstveno stanje oca Charlesa, točnije njegova bitka s koronavirusom, prenosi ETOnline.

“Bilo je velikih razmirica između njih dvojice, ali stvari su se popravile i saznala sam da se ponovno čuju telefonom i videopozivima. Čuju se za obiteljske rođendane, a mislim da ih je bolest princa Charlesa natjerala da ponovno počnu razgovarati”, tvrdi stručnjakinja za kraljevsku obitelj Katie Nicholl.

Braća su na izglađivanju odnosa navodno počela raditi još u veljači kada je Harryju počeo nedostajati dom budući da se sa suprugom prvo preselio u Kanadu, a onda u Los Angeles. Navodno su popustile i tenzije između Meghan Markle i Kate Middleton.

“Mislim da postoji olakšanje s obje strane što je cijela drama sada stvar prošlosti. Sussexi mogu slobodno živjeti svoje nove živote, a Cambridgei se mogu vratiti svojim starim navikama bez drame koja se odvijala u pozadini. Mislim da Harry i Meghan nedostaju Kate i Williamu, a posebno Harry koji je duže bio dio njihovih života”, objasnila je Nicholl.

Dodala je da se Harry redovito čuje s bakom, kraljicom Elizabetom II., a sa suprugom uživa u novom životu daleko od dvora.

Podsjetimo, bračni je par krajem ožujka službeno odstupio iz kraljevske obitelji, a nedavno su se doselili u Los Angeles gdje grade svoju budućnost.

“Čujem da uživaju u slobodi i da su jako zadovoljni novim životom u kojem sve mogu raditi na svoj način”, ispričala je Nicholl.

Otkrila je i da par surađuje s raznim humanitarnim organizacijama tijekom pandemije, a i da redovito kontaktiraju sve udruge s kojima su surađivali u Velikoj Britaniji.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime