Ogulin.eu Izložba fotografija „U potrazi za izgubljenim uspomenama“

U prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin postavljena izložba fotografija učenice Loren Petrušić pod nazivom „U potrazi za izgubljenim uspomenama“. Izložbu su u prisustvu autorice, njenih kolega iz razreda i razrednika, otvorili ravnatelj Hrvoje Magdić i profesorica Marija Trdić Ćuk.

Loren Petrušić učenica je 4. razreda i aktivna članica školskoga fotografskog kluba u okviru kojega je sudjelovala u nekoliko fotografskih natječaja. Iako je zainteresiranost za fotografiju pokazala vrlo rano, tek se posljednjih nekoliko godina ozbiljnije posvetila ovom obliku izražavanja. U početku su je zanimale makrofotografije s prizorima iz prirode ili svakodnevnog života, a zatim je svoj izraz ograničila na portretnu, crno-bijelu fotografiju.

Svoje fotografije objavljuje na instagram profilu @loren._photography.„U potrazi za izgubljenim uspomenama“ prva je njena samostalna izložba koja obuhvaća ukupno 35 fotografija izloženih u prostoru Knjižnice, odnosno 50 fotografija u 3D virtualnoj galeriji koju možete pogledati na sljedećoj poveznici: bit.ly/2MZDjuT.

Povodom izložbe izrađen je i katalog koji možete pogledati na sljedećoj poveznici: bit.ly/2zHHdpb.

Izložbu je pripremila i postavila profesorica Marija Trdić Ćuk. Posebno zahvaljujemo Gradskoj knjižnici i čitaonici Ogulin, koja nam je i ovoga puta drage volje otvorila svoja vrata i omogućila prostor za izložbu.

Ogulin.eu Izložba fotografija „U potrazi za izgubljenim uspomenama“

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime