Ogulin.eu Memoari utajivača poreza - nova knjiga Tomislava Beronića
Foto: Tomislav Beronić Facebook, Karlovački.hr

Memoari utajivača poreza nova je knjiga Tomislava Beronića koji je, iako kaže da mu je pisanje samo hobi, objavio ovu već četvrtu knjigu.

Tomislav Beronić već je poznat ogulinskoj publici s književnih večeri održanih u ogulinskoj gradskoj knjižnici i predstavljanja svoje znanstveno-fantastične trilogije “Peta dimenzija”.

Sada predstavlja svoju novu knjigu koja je iako ne pripada fantastici kao prve tri već fikciji jednako je fantastična.

Memoari utajivača poreza je humoristična priča o poduzetniku koji spletom birokratskih apsurda postaje nevidljiv poreznoj upravi. “Tema je poduzetnik, koji je slučajno postao poduzetnik i pokušava ostvariti svoje pravo da plaća poreze i doprinose. To mu ne polazi za rukom, a kako se to dogodilo i kako je on postao utajivač poreza to ćete morati otkriti čitajući. Vrlo je miroljubiva knjiga. Pitali su me propagiram li ja to utaju poreza. Upravo suprotno, propagiram čovjeka koji želi biti dio zajednice, biti konstruktivan, ali eto, takav je sustav…” komentirao je Baronić svoju novu knjigu za Karlovački. hr.

Kako to izgleda kad utajivač poreza na socijali kupuje novi auto ili uzima poticaje za manjine u manje od tri godine, kupuje luksuzni auto i stan na jezeru, a uz sve to dobije zabranu pristupa u zgradu Porezne uprave, saznajte u knjizi koja je tiskana krajem lipnja, a možete je kupiti u knjižarama ili naručiti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime