Samo nekoliko mjeseci nakon što je portal počeo s radom uslijedile su anonimne prijave prema suradnicima portala te angažiranje čak i Index.hr-a kako bi nas se omelo.

Nakon što se nekolicina entuzijasta volonterski prihvatila rada na portalu Ogulin.eu kako bi razbila medijski monopol u gradu pod Klekom i dala mogućnost iznošenja drugačijih pogleda, uslijedile su anonimne prijave prema svim suradnicima portala.

Kome smeta novi portal u Ogulinu? Kome smeta raskrinkavanje afera Domitrovićevog SDP-a i razbijanje medijskog monopola? Smetaju li istima i vjerske teme koje prenosimo ili pak vijesti iz određenih mjesnih odbora i razgovori s nekim osobama. Smeta li im što objavimo svaki natječaj u gradu koji se pokuša prikriti? Očito nekome sve to smeta!

No mi ćemo i dalje nastaviti u svoje slobodno vrijeme raditi na iznošenju drugog pogleda i onoga o čemu je do sad bilo zabranjeno govoriti i pisati. Očito smo nekome stali na žulj kad je angažiran i nacionalni medij Index.hr da nas omete u onome što radimo. Svakodnevna podrška naših čitatelja ne daje nam pravo da odustanemo i da nas netko zastraši! Do čitanja!

1 KOMENTAR

  1. U svakom poslu konkurencija je jako bitna pa tako i u novinarstvu. Zato je jako pohvalno da na našem ogulinskom području uz već postojeće portale imamo i novi portal OGULIN.EU.
    Vijesti koje prenosite su drugačije od onih koje prenose Og portal i Radio Ogulin koje su identične. Na tom portalu i Radio Ogulinu rade ljudi koji za svoj posao dobivaju plaću.
    HVALA mladim entuzijastima koji VOLONTERSKI rade na portalu Ogulin.eu.
    Nedajte se zastrašiti, nemojte odustati i samo hrabro naprijed.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime