Ogulin.eu Odgovor SKG-a na pitanje vijećnika Porubića

Nakon sjednice Gradskog vijeća 1. lipnja 2020. na kojoj je postavio upit o korištenju službenih automobila SKG-a u privatne svrhe, vijećnik Ivica Porubić dobio je odgovor od strane direktorice SKG-a. Odgovor prenosimo u cijelosti:

“Dana 01. lipnja 2020. g. na sjednici Gradskog vijeća grada Ogulina vijećnik gosp. Ivica Porubić postavio je pitanje o korištenju službenog automobila tvrtke SKG d. o. o. Ogulin u privatne svrhe, te navodi da je za vrijeme blagdanskog produženog vikenda 01. svibnja 2020. g. službeni automobil viđen na području Istarske županije, kojoj prilikom je oštećen od posljedica tuče.

O ovim navodima dajemo slijedeće očitovanje:

Provjerom putnih naloga unatrag dvije godine utvrđeno je da niti jedno vozilo tvrtke nije bilo na području Istre.

Za vrijeme blagdana od 01. svibnja do 04. svibnja 2020. g. sva službena vozila bila su parkirana u garaži u komunalnom dvorištu u Ogulinu, Mala cesta 6, što je vidljivo iz dnevnih putnih naloga i očitanja kilometraže na tim nalozima.

Vozilo WV Caddy registarskih oznaka OG 345 AF oštećeno je od elementarne nepogode tuče dana 08. 06. 2018. g. na povratku iz Zagreba, dakle prije dvije godine, što je vidljivo iz prijave štete osiguravatelju.

Sve navedene činjenice sa prilozima i navedenim dokazima (putni nalozi, lokalni nalozi za korištenje vozila, prijave štete osiguravatelju i dr.) provjerio je gradonačelnik Ogulina, koji je izvršio kontrolu kao predsjednik Skupštine društva, te na zahtjev Gradskog vijeća možemo dostaviti preslike istih.

Sa poštovanjem,             

Direktorica: Sanja Tomić”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime