Ogulin.eu Glasajte za projekt "KaŽu zdravlje" na izboru za najbolji županijski EU projekt

Projekt Karlovačke županije Kažu zdravlje, u  kategoriji “Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici” ušao je u finale izbora za najbolji županijski EU projekt.  

Domu zdravlja Ogulin kroz projekt KaŽu zdravlje nabavljena je nova dijagnostička oprema, adaptiran je prostor, educirani su zdravstveni djelatnici, uvela se je također nova zdravstvena usluga čime je povećana kvaliteta i dostupnost postojećih zdravstvenih usluga i tako smanjenje broja upućivanja u bolnice.

Sam izbor pokrenuli su zajednički Jutarnji list, Hrvatska zajednica županija, Ured Eu parlamenta u Hrvatskoj i župan.hr .

Od subote 19. rujna počinje glasovanje za projekte na platformi Jutarnjeg lista, na kojoj će se birati Najuspješniji EU projekt prema izboru javnosti. 

Stručni žiri 1. listopada će, pak, izabrati pobjednike u četiri kategorije – Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici, Doprinos prekograničnoj suradnji, Doprinos znanosti i inovacijama i Doprinos poduzetništvu. 

U izboru najboljeg projekta obuhvaćeni su projekti provedeni i/ili završeni u prethodne dvije godine, odnosno u 2018. ili 2019. Projekti se biraju u četiri kategorije.

Glasat za projekt možete na stranici – Najbolji županijski EU projekti

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime