Ogulin.eu Nakon deset godina Ogulin opet ima prvoligaški sudački par
Ivana Kirasić, Davorin Medved i Vlatka Stipetić

Utakmicom 1. HRL između RK Lokomotive i RK Sesveta naše Ogulinke Vlatka Stipetić i Ivana Kirasić započele su svoju prvoligašku sudačku karijeru. Ovo je šlag na torti i zasluženi uspjeh dugogodišnjih rukometašica, sutkinja i sportskih djelatnica. Veseli i činjenica da im je na prvoj prvoligaškoj utakmici delegat bio naš Ogulinac (koji već dugo živi u Zagrebu) Davorin Medved – Medo.

U domu sportova Lokomotiva je uvjerljivo pobijedila ekipu Sesveta rezultatom 35:15 (14:9). Bio je to zapravo malo jači trening ekipe Nenada Šoštarića. Gošće su imale samo jedno vodstvo i to ono početno 0:1. Sve ostalo bilo je u znaku Lokosica. Na poluvremenu je Lokomotiva imala plus pet 14:9. Ali je onda u nastavku ubacila u brzinu više i odjurila poput brzog vlaka.

Veseli činjenica da nakon deset godina i sudačkog para Lipošćak – Pavković opet imamo prvoligaški sudački par. Veliko je to priznanje našim sutkinjama, ali i Zboru rukometnih sudaca Ogulin. Našim sutkinjama želimo puno uspjeha i uspješnu prvoligašku karijeru, a uskoro planiramo i jedan veći razgovor u kojem bi nas detaljnije upoznale sa svojim radom i rukometnim stažom.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime