RK Ogulin 30.11 4

U Gradskoj dvorani u Ogulinu RK Ogulin i RK Dubovac-Gaza odigrali su jedan vrlo neizvjestan županijski dvoboj.

Prošle sezone u Ogulinu s pogotkom razlike slavili su ‘žuti’, u Karlovcu s istom razlikom Ogulinci, a sinoć je Ogulin slavio rezultatom 27:26. Borbena i napeta utakmica otišla je za nijansu na stranu domaćina, čiji je novi trener Tihomir Kosanović bio vrlo zadovoljan pristupom i htijenjem svojih igrača, ali ne i cjelokupnom predstavom. S druge strane, Karlovčani će se morati naviknuti da u svojim redovima više nemaju ponajboljeg igrača Zlatka Gvozdanovića, koji je napustio klub, pa će glavne role u momčadi morati preuzeti neka nova imena.

U vrlo izjednačenom prvom poluvremenu Karlovčani su veći dio vremena proveli u vodstvu, no u 22. minuti domaći su preokrenuli na 10:9 i otišli na odmor s 13:12. U 37. minuti, pogotkom Porubića, Ogulin dolazi do +3 (18:15) i tu prednost drži do 43. minute. ‘Žuti’ sa četiri pogotka u nizu preokreću na 22:21 u 50. minuti, a u 54. golom Ćelića dolaze i do +2 (24:22). Minutu kasnije mladi Ćelić zabija i za 25:23, ali David Stipetić s dva pogotka te Puškarić preokreću na 26:25. Marić u pretposljednjoj minuti poravnava, ali Turković iz sedmerca nakon isteka vremena zabija za pobjedu Ogulina.

U domaćem sastavu Luka Turković je postigao 11 pogodaka, David Stipetić 4, Puškarić, Marko Poljak i Gaši po 3, Andrija Poljak 2, a Porubić 1, a u gostujućem Matej Ćelić 8, Kordić 7, Marić i Vrgoč po 3, Luketić i Boljkovac po 2, a Matija Belavić 1 gol.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime