Luka i Nikola

Dva Ogulinca, Luka Cindrić i Nikola Grahovac, igrala su rukometnu Ligu prvaka, u srijedu, 14. listopada. S ponosom su Ogulinci mogli gledati utakmicu Barcelona – PPD Zagreb.

U četvrtom kolu EHF lige prvaka sastali su se Barcelona i PPD Zagreb. Iako je PPD Zagreb uvjerljivo izgubio od jednog od favorita za osvajanje lige prvaka, Ogulinci su imali razloga za veselje.

Luka Cindrić koji igra u redovima velike Barcelone, postigao je 2 pogotka tijekom utakmice i s momčadi upisao pobjedu, dok je Nikola Grahovac, iako je izgubio utakmicu, postigao 3 gola.

Vjerujemo da Luki, jednom od najefikasnijih igrača naše reprezentacije, ovaj “poraz” nije teško pao, te da je nakon utakmice čestitao Nikoli, s obzirom da su i Luka i Nikola u svoje rukometne pustolovine krenuli iz Rukometnog kluba Ogulin.

Svoj debi na klupi Plinara trener Vlado Šola neće pamtiti po dobrome, jer nakon 60 minuta ovog rukometnog dvoboja njegovi su puleni otišli u svlačionicu sa zaostatkom od čak 18 pogodaka razlike! Konačni rezultat Barcelona – PPD Zagreb 45:27 (24:13).

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime