Ogulin.eu Gimnazija i strukovna škola Bernardina Frankopana dobitnica titule eTwinning škole!

Još jedno vrijedno priznanje stiglo je za Gimnaziju i strukovnu školu Bernardina Frankopana. Dobila je titulu eTwinning škole za 2020./2021. godinu!

Najveće zasluge za dobivanje ove titule imaju oni profesori koji su u proteklom razdoblju provodili mnoge eTwinning projekte i aktivnosti (Marijana Smolčec, Branko Rumenović, Jadranka Murgić, Sunčica Sabljak), kao i oni koji će se ove godine uključiti u eTwinning projekte (Manuela Mihaljević Sabljak, Mihael Mužević,Ana-Marija Mihalić).

eTwinning projekti i aktivnosti su oni koji uključuju razmjenu iskustava i znanja između učenika i nastavnika različitih zemalja svijeta, rad na zajedničkim projektima i temama, suradnju na širenju vlastitog obrazovnog iskustva. Povezivanje učenika i nastavnika cijelog svijeta u virtualnom okruženju dio je obrazovanja za budućnost, a Gimnazija je već davno zakoračila u to područje i predvodnica je u provođenju takvih aktivnosti i dobar primjer i drugim školama na koji način inovativno učenje treba izgledati, što je i razlog dodjeljivanju ove nagrade!

Osim razmjene iskustava i znanja, učenici kroz eTwinning projekte uče i usavršavaju strane jezike kojima komuniciraju s drugim učenicima diljem Europe. U eTwinning školama nastavnici zajedničkim snagama stvaraju mogućnosti za šire i bogatije obrazovno iskustvo.

eTwinning škole inspirativni su modeli za sve ostale škole, ukazuju na značaj suradnje i timskog rada, inkluzivne su i potiču inovativno učenje!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime