ucenicki dom ogulin 1

Ravnateljica Učeničkog doma Ogulin Željka Stipetić-Pađen potvrdila nam je da je još jedan učenik pozitivan na COVID-19, ali rad i život u domu odvija se normalno bez obzira na situaciju jer učenici koji su u samoizolaciji nisu u domu, nego kod kuće.

Prenosimo cijeli odgovor ravnateljice:

“Poštovani!

U Učeničkom domu još je jedan učenik pozitivan na covid-19. Radi se o učeniku OTŠ. Od jučer još je 11 učenika u samoizolaciji, ukupno 19 učenika. Nemamo zaposlenike u samoizolaciji. Rad i život u domu odvija se normalno bez obzira na situaciju jer učenici koji su u samoizolaciji nisu u domu, nego kod kuće.

U domu se svakodnevno dva puta dnevno dezinficiraju sve površine i prije nego što je došlo do pojave bolesti. Učenicima se dva puta dnevno mjeri temperatura, u domu ima  dovoljno sredstava za dezinfekciju ruku ,sapuna, vlažnih maramica, papirantih ručnika. Svi učenici i zaposlenici, od  početka školske godine, nose zaštitne maske, a pri sumnji na oboljelo dijete stavljaju se i viziri kao i jednokratna obuća i odjeća. Svi zaposlenici imaju i obuću koju koriste samo u domu a učenici borave u kućnim šlapama. Ispred svakog ulaza nalaze se otirači za dezinfekciju obuće.

Lp.

Željka Stipetić-Pađen”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime