červar

Uoči ogleda s Angolom na Svjetskom prvenstvu u Egiptu večeras u 18 sati, izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Lino Červar odlučio se na još jednu promjenu u sastavu.

Nakon što je SP zbog ozljede napustio Luka Cindrić i ulaska u zapisnik Janka Kevića, izbornik je odlučio prijaviti Halila Jaganjca umjesto Marina Šipića.

Marin Šipić ostaje u Egiptu i nastavlja trenirati s reprezentacijom te je na raspolaganju izborniku u bilo kojem trenutku ako to bude potrebno.

– Prva izmjena je napravljena nakon utakmice s Japanom, na inzistiranje igrača Cindrića, imali smo razgovor i on je rekao da zbog ozljede više ne može igrati te sam odlučio da umjesto njega dođe Kević. Morao sam tako odlučiti jer u kampu gdje se nalazimo, nemamo zdravstvene ustanove, ne znam što bismo mogli bitno promijeniti i nisam imao drugo rješenje. Drugu izmjenu, Šipić – Jaganjac, napravio sam jer sam primijetio da u prvoj utakmici naša obrana nije dobro djelovala i morao sam posegnuti za pojačanjem u obrambenim zadacima, a jednako tako i u poziciji napadača.

Pokazalo se da je mali Martinović dobro odigrao i koristim priliku da još jednom mladom igraču omogućim da igra na velikom natjecanju. Prema tome, držim da su ove dvije moje odluke opravdane, izjavio je hrvatski izbornik Lino Červar.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime