rukometaši ogulina

Rukometaši “Karlovca” pobijedili su jučer u Ogulinu u utakmici drugog pretkola Kupa Republike Hrvatske ekipu “Ogulina” 37:27. Nakon prvog poluvremena bilo je 20:17 za goste.

Rukometaši Ogulina, koji su s treninzima počeli prije desetak dana, pružili su vrlo dobar otpor. Iako su zaigrali bez Gašija i Marka Poljaka, koji su u sastavu trenera Tihomira Kosanovića važni kotačići u obrambenoj fazi igre, odigrali su vrlo borbeno i srčano. Dobrih četrdesetak minuta bili su ravnopravan suparnik pa ne čudi da je domaći trener nakon utakmice bio vrlo zadovoljan predstavom svojih igrača. 

U domaćoj momčadi istaknuo se Andrija Poljak sa sedam pogodaka. Ogulinci su nastupili u sljedećem sastavu: Kučinić, Brozović, David Stipetić 5, Puškarić 2, Drašković, Cipek, Turković 3, Alen Stipetić, Gašparović 4, Matijašić 3, Denis Stipetić, Porubić 2, Mihelić 1, Perković i Poljak 7. 

U pobjedničkoj momčadi istaknuli su se Luka Baršić s 11 pogodaka i vratar Filip Domjančić sa 17 obrana. “Karlovac” je nastupio u sljedećem sastavu: Radočaj, Horvat 2, Domagoj Smojver 5, Janjanin, Bosiljevac 1, Frketić 1, Makarun, Domjančić, Baršić 11, Mrljak 4, Crnković 4, Magdić 3, Rukavina 6, Čavlović i Glumac.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime