Ogulin.eu Ponovno bez odgovora o igralištu na Svetom Petru!

Pred svega desetak dana pisali smo o nekadašnjem teniskom igralištu na Svetom Petru, budući da je ta tema uzburkala dosta “strasti” i na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća. Članak možete pročitati ovdje.

Domitrović izbjegao odgovor o radovima

Igralište je još nedovršeno, nema završne obloge, ograda je nedovršena. Vijećnika Tomislava Lipošćaka zanimalo je konkretno koji su radovi plaćeni, a koji izvršeni te koliko je još preostalo radova za izvođenje, a koliko za plaćanje. Naime, pomaka nema. U 2020. sredstva nisu bila niti predviđena za ovaj projekt.

Tajnik Športske zajednice grada Ogulina Mario Pavić je odgovorio kako je igralište trebalo biti dovršeno još prošle godine i kako su osigurana sredstva Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) i Zajednice športova Karlovačke županije, ali da je izostala potpora Grada Ogulina i ne zna zašto nije projekt krenuo u provedbu. Također je rekao da će se odgovori trebati potražiti na drugoj adresi.

Lipošćak je zatim isto pitanje postavio i gradonačelniku Domitroviću. Dobio je samo kratak odgovor: Odgovor ćete dobiti pisanim putem!

Nema odgovora niti iz Gradske uprave!

Nakon toga, ispred Portala Ogulin.eu, upit smo poslali i na adresu Gradske uprave i gradonačelnika. Zanimalo nas je koji su sve radovi izvršeni, koliko su plaćeni i u kojoj je fazi projekt. Odgovor nam je dostavila Gordana Puškarić, Viši referent za protokol i odnose s javnošću. U njemu kratko stoji:

Poštovani,
nastavno na Vaš upit dostavljamo Vam odgovor kako je za provedbu projekta koji navodite zadužena Športska zajednica Grada Ogulina te Vas upućujemo da se za sve potrebne informacije obratite tajniku SZGO g. Mariu Paviću na sljedeće kontakte: Mario Pavić, tajnik

Nastavlja se “ping-pong” između Grada Ogulina i Športske zajednice Grada Ogulina

Ukratko, odgovore opet nismo dobili! Nastavlja se prebacivanje odgovornosti i “ping-pong” između Grada Ogulina i Športske zajednice Grada Ogulina. Pomalo čudno. Jer za pojedine upite kao odgovor pristigne nekoliko kartica teksta, a kad je riječ o igralištu na Svetom Petru koje se planiralo dovršiti još 2019. godine – odgovora nema!

I ovaj ćemo put poslušati naputak dobiven iz Gradske uprave. Identična pitanja poslali smo i na adresu Športske zajednice Grada Ogulina. Očekujemo odgovor…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime