Biserki Hranilović

Županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin u srijedu je, 31. ožujka, u prostoru Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije svečano uručila Medalju župana doktorici Biserki Hranilović, voditeljici Službe za epidemiologiju.

U nazočnosti zamjenice župana Vesne Hajsan Dolinar, ravnatelja Zavoda Branka Zoretića te djelatnika Zavoda za javno zdravstvo, županica je uručila ovo vrijedno priznanje za poseban doprinos dr. Hranilović u promicanju  javnog zdravstva, zaštiti zdravlja te za njezin predani stručni rad tijekom COVID-19 pandemije.

Dokotorica Biserka Hranilović cijeli je svoj radni vijek posvetila zdravstvenom radu i promicanju javnog zdravlja. Sudionica je i inicijatorica brojnih javnozdravstvenih akcija u Karlovačkoj županiji, a posebno se istaknula tijekom pandemije COVID-19 kada je i kao stručni član Stožera CZ Karlovačke županije rješavala brojna pitanja vezana uz COVID.

Županica Martina Furdek Hajdin zahvalila je dr. Hranilović na svemu što je učinila za javno zdravstvo i zaštitu zdravlja građana Karlovačke županije. Kako dr. Hranilović uskoro odlazi u mirovinu, županica joj je poželjela sve najbolje u njenom budućem životu uz želju da i dalje bude na raspolaganju svojim kolegama ukoliko bude trebalo.

Uz zahvalu županici i Karlovačkoj županiji na ovom vrijednom priznanju te podršci koju je u svome radu uvijek imala, dr. Hranilović je posebno naglasila potrebu stalnog ulaganja u zdravstveni sustav jer to jača naše gospodarstvo kao i ukupnu ekonomsku i društvenu moć.

Ogulin.eu Županica Martina Furdek Hajdin uručila Medalju župana dr. Biserki Hranilović

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime