NK Ogulin

NK Ogulin odličnom igrom pobijedio trenutnog lidera prvenstva s 3:0!

Po odličnom terenu Ogulinci su “letjeli” i golovima Igora Cindrića, Darija Cetinjanina i Patrika Poljaka zasluženo ostavili sva tri boda u Ogulinu.

Ovom pobjedom približili su se i dalje vodećoj Duga Resi na samo četiri boda i borbu za sam vrh učinili još zanimljivijom!

Trećeplasirani Vatrogasac je na Turnju na poluvremenu vodio 2:1 protiv domaće Korane, a u golijadi u nastavku ‘potopio’ je domaćina sa čak 9:2. Croatia ’78 je u Žakanju s 3:1 slavila nad Ilovcem i prekinula niz poraza, Zrinski Ozalj je u Malom Erjavcu s 2:0 bio bolji od posljednjeplasirane Dobre iz Svetog Petra, a u vrlo zanimljivoj utakmici u Rečici domaćin je poveo, Vojnić ’95 prokrenuo na 2:1, a nakon još jednog preokreta i vodstva Mladosti 3:2, dvoboj je okončan rezultatom 3:3 i podjelom bodova.

tablica 1znl 2020 2021 kolo18

Domaće pobjede Cetingrada i Barilovića

Vodeći Cetingrad je u 15. kolu Druge županijske lige upisao uvjerljivu domaću 4:0 pobjednu nad Petrovom Gorom i zadržao šest bodova prednosti na ljestvici pred Barilovićem, koji je u Mostanju s 3:1 slavio nad Oštarijama.

Dobra je u Novigradu sa 4:2 nadigrala Plaški, a istim je rezultatom završio dvoboj u Zvečaju između Mrežnice i Draganića. Šišljavić je na svom terenu s 2:0 pobijedio Frankopan, a Vrlovka je rezultatom 4:3 odnijela sva tri boda iz Donjeg Mekušja.

tablica 2znl 2020 2021 kolo15

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime